İSTENEN BELGELER

AŞAĞIDA LİSTE HALİNDE BELİRTİLEN EVRAKLARIN, MAVİ TELLİ DOSYA İÇİNDE VAKFIMIZA ELDEN TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. BELGELERİN TESLİM EDİLMEMESİ HALİNDE BAŞVURUNUZ İPTAL EDİLİR. BELGELERİN EKSİKSİZ OLMASI ŞARTTIR, AKSİ HALDE BELGELER TESLİM ALINMAZ. BELGELERİN İSTENMİŞ OLMASI BURS ÇIKTIĞI ANLAMINI TAŞIMAMAKTADIR. KESİN SONUÇLAR 01 KASIM 2014 TARİHİNDE VAKFIMIZ SİTESİNDEN İLAN EDİLECEKTİR. İSTENEN BELGELER (Belgeler sadece öğrencinin kendisi veya aileden birisinin teslim ettiği takdirde KABUL edilecektir. Aksi durumda belgeler kabul edilmeyecektir. 1- Öğrencinin kendi el yazısı ile yazılmış dilekçesi. (DİLEKÇE ÖRNEĞİ sitemiz burs başvuru kısmında mevcuttur.) 2-Muhtarlıktan alınacak, Ailenizin ikamet ettiği yeri belgeleyen “İKAMETGÂH İLMUHABERİ”,(konutta kalanlar dökümü) 3- Savcılıktan alınacak “SABIKA KAYDI”, 4- Nüfus Müdürlüğünden alınacak “VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ” (aile dökümü), 5- Öğrenim Kurumunuzdan alınacak “ÖĞRENCİ BELGESİ”, 6- Öğrenim Kurumunuzdan alınacak, TRANSKRİPT. (yeni kayıt yaptıranlar hariç.) 7- Aile gelir beyanınız. Aşağıdaki şıklardan durumunuza uygun belge veya belgeler. a-) Aile reisinin (Anne veya baba, ya da her ikisinin çalışması halinde) maaşını gösterir iş yerinden onaylı belge. b-) Aile reisinin esnaf, sanayici veya serbest meslek sahibi olması halinde, vergi levhasının fotokopisi. c-) Çiftçi olması halinde, Ziraat Odasından / Muhtarlıktan alınacak “Çiftçilik Belgesi”. d-) Emekliler için, aylıklarını aldıkları Sosyal Güvenlik Kurumundan onaylı, maaşlarını gösterir belge. 8- a-) Ailenin evi kira ise, Kira Kontratı ile, son ödenen kira makbuzu fotokopisi. b-) Lojman ise, lojmanın ait olduğu kurumdan alınacak "Lojman Belgesi", c-) Kredi kullanımıyla alınmışsa kredi banka dökümü. 9- Kardeşlerin Okullarından alınacak "Öğrenci Belgeleri" BELGELERİ TAM OLARAK TESLİM ETMEYEN VEYA GEREKLİ BİLGİLERİ VERMEYENLERİN BAŞVURULARI DEĞERLENDİRMEYE ALINMAZ. VAKFIMIZIN ADRES TARİFİ: DOKTORLAR CADDESİNDEKİ ŞEKERBANK’IN ARASINDAN GİRİYORSUNUZ, CENGİZTOPEL CADDESİNE ÇIKMADAN SOLDAKİ SON KAPI, ŞATO APARTMANI 2.KAT.

BURS BAŞVURUSU

BURS BAŞVURUSU YAP

SON BAŞVURU TARİHİ: 30 EYLÜL 2014.

BURS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1- Başvuru Formuna Vakıflar Bankası Hesap numarası yazmamış olanlar, Vakıflar Bankasının herhangi bir şubesinden bankamatik hesabı açtırarak, 15 gün içerisinde IBAN hesap numarasını Vakfımıza bildireceklerdir.

2- Kasım ayından itibaren, her ay yeni alınmış öğrenci belgesini vakfa ulaştırmak zorunludur. Daha önceki tarihlerde alınmış öğrenci belgeleri ile tahrifatlı belgeler geçersizdir. Öğrenci belgelerinde fotoğraf zorunluluğu yoktur. Öğrenci belgesi yollamayan öğrencilerin bursu ödenmeyecektir. vakif26@gmail.com adresine veya normal posta adresimize gönderebilirsiniz.

3- Burslar, ilgili ay dolduktan sonra ödenir.

4- Başka bir Kurum veya Kuruluştan burs almaya hak kazanan öğrenciler 15 gün içinde Vakfımıza bildirmek zorundadırlar.

5- Burslar 1 öğrenim yılı içindir. Bir sonraki yıl için tekrar başvuruda bulunmak gerekmektedir.

İLETİŞİM İÇİN vakif26@gmail.com ADRESİNİ KULLANIN.

ÖĞRENCİ BELGESİ YOLLANMASI

BURS ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER BURSLARININ ÖDENEBİLMESİ İÇİN;

Belgelerinizi Öncelikle e-mail aracılığıyla gönderilmesini tercih ediyoruz. İmkanı el vermeyenlerin Normal Posta ile gönderebilirler. LÜTFEN (APS ve KARGO kullanmayın.)

Düzenli olarak yollandığı takdirde belgenin gelmesi beklenmeden bursunuz yatırılacaktır.

Öğrenci belgelerinde fotoğraf zorunluluğu yoktur. Öğrenci belgesi yollamayan bursiyerlerin BURSU KESİLİR.